Чи повинні навчатися вчителі?

«Вік живи, вік навчайся» - кажуть у народі. Цей вислів якнайкраще і найточніше характеризує наших вчителів, оскільки вони весь час покращують свої знання і намагаються доносити всю необхідну інформацію до учнів через сучасні інформаційні технології.

Так сталося і у середу 27 вересня. До Великодимерського НВО завітали представники відомого міжнародного освітньо-методичного центру “Дінтернал – Книга”, методист відділу освіти Броварської РДА Герасименко Світлана Миколаївнa, а також вчителі англійської мови Броварського району. Серед учасників семінару були вчителі НВО: Крук Ніна Сергіївна, Половко Юлія Василівна, Хероїм Ніна Василівна, Дудар Аліна Віталіївна, Дудар Михайло Андрійович.

Методист центру Геннадій Білоус провів дуже цікаве заняття,на якому продемонстрував сучасні методики викладання англійської мови для вчителів з використанням сучасних технологій. А також було продемонстровано, як правильно і цікаво для учнів досягати тих стандартів, які ставить перед вчителями держава. І, як на кожній зустрічі, увазі вчителів були представлені підручники видавництва «Дінтернал – Книга», розроблені згідно сучасних тенденцій комунікативного підходу до вивчення іноземних мов та які гарантують якісну реалізацію рекомендацій оновленої програми МОН України. З презентацією виступила Анна Сосіна, менеджер освітнього центру

Традиційно була проведена лотерея, у ході якої вчителі виграли підручники, посібники та словники. Всі учасники семінару отримали сертифікати.

Гості відмітили чудову організацію заходу на базі ліцею та чергових ліцею учнів 9-Б класу Олександра Рубанку, Анну Кулакову, Павла Лахадінова.

По закінченню цього заходу викладачі англійської мови були дуже вдячні представникам видавництва, адже почерпнули для себе багато цікавої і корисної інформації для використання на уроках англійської мови.

Половко Юлія Василівна, учитель англійської мови

Кiлькiсть переглядiв: 107