Запрошуємо до участі у міжнародній онлайн-конференції «Соціальне шкільне підприємництво: від ідеї до успіху».

Запрошуємо вас до участі у міжнародній онлайн-конференції «Соціальне шкільне підприємництво: від ідеї до успіху», яка відбудеться в середу, 30 червня о 14:00.

Разом із експертами та практиками у сфері соціального шкільного підприємництва з України та Німеччини ми з вами поговоримо про те: чому вчити дітей підприємництву – це важливо які успішні приклади шкільних фірм є в Україні чи готові до соціального шкільного підприємництва школи, учні, батьки, держава?

Як розвивається соціальне шкільне підприємництво у Німеччині? Захід буде цікавий освітянам та фахівцям у сфері освіти, представникам органів влади та громадським організаціям, школярам та їх батькам.

У вас буде можливість познайомитися з реальними українськими шкільними підприємствами та почути надихаючі історії їх створення від школярів-засновників.

Приєднуйтесь до спільноти лідерів трансформації сучасної шкільної освіти. Буде цікаво! Познайомитися зі спікерами та програмою, а також – зареєструватися можна за посиланням Конференція Соціальне шкільне підприємництво: від ідеї до успіху (eef.org.ua)

Участь безкоштовна. Всі учасники мають змогу отримати сертифікат про участь. Мова конференції: українська, англійська, німецька.

З повагою, команда Фонду Східна Європа.

За додатковою інформацією про конференцію: Ольга Шаварова, проєктна менеджерка Фонду Східна Європа oshavarova@eef.org.ua

Кiлькiсть переглядiв: 155